Den třetí: Koupaliště

08.07.2015 01:12

Zdravím všechny, kteří ještě nespí a čekají na další várku fotek a taky nějaké ty informace o tom, co se u nás na táboře děje. Děkujeme za váš zájem v knize návštěv i za to, že sem chodíte pravidelně a v ještě větším počtu. Moc nás to motivuje k naší práci, když víme, že ty plácaniny, které tu vytvářím, někdo čte a i když chodíte jen na fotky, tak i za to jsme moc rádi. Naše práce není zbytečná :)

Dnes byl snad nejteplejší den ze všech, které jsme tu prožili. A my to věděli dopředu a připravili jsme se na něj podle toho. ale popořádku. Ráno se vstávalo trochu dříve kvůli programu. trochu znamená asi o půl hodiny. To abychom vše stihli. Po rozcvičce a snídani se všichni rozdělili do skupinek, v nichž probíhala druhá část výuky podle zařazení jednotlivých vojínů. Stavěly se bivaky, učila komunikace a výroba primitivních vysílaček z provázků a kelímku, pokračovalo se ve výuce rostlin a nezůstali pozadu ani ti, kteří měli na starosti zdravovědu. Snad budou všichni vše ovládat na výbornou, aby se s hodností mohli posunout zase o stupeň dál.

Oběd byl dnes vyjímečně naplánován na jedenáctou a po jídle jsme se vypravili na nedaleké koupaliště. Den pro to byl jako stvořený a všichni se v tom parném dnu moc rádi zchladili. Samozřejmě nezůstalo jen u pouhého koupání, ale vedoucí měli v rukávu spoustu zábavného programu i her do vody. Odpoledne díky tomu příjemně uteklo, i když cesta vláčkem zpátky na základnu byla trochu horká, jsou to jen dvě zastávky a tak to dobře dopadlo. V táboře byl po návratu volnější podvečer. Kdo chtěl, šel si zahrát volejbal. jiní si vybrali kolotoč a další si mohli zahrát deskové hry v jídelně. Před večerkou už pak jen umýt, vyčistit zuby a do hajan.

Teď už všichni spí a těší se zase na zítra, kdy se i my ozveme s naším pravidelným zpravodajstvím.

Všem přeje už spíše dobré ráno KOmanč a fotografie z dnešního dne pochopitelně přikládá k článku Steen. Můžete je najít na tomto odkaze ZDE