7. den

11.07.2021 18:56
7.DEN 
Díky delšímu filmovému večeru z předchozího dne byl dětem dopřán pozdější budíček, aby doplnily energii, kterou nezbytně potřebují. Jak už je zvykem, každé ráno po snídani děti táhnou na mapě, kde se nachází tři ostrovy. První ostrov Norge už děti naprosto vypálily a vyloupily, všechny rody tak se svými drakary přepluly na ostrov druhý, Storbrit. Poslední ostrov, který na děti ještě čeká, se jmenuje Frankrikre.
Jako dopolední program se připravila netradiční hra s názvem Lokiho bláznivá výzva, kde bylo devět velmi zajímavých disciplín. Naši vedoucí a instruktoři se rozdělili na jednotlivá stanoviště (na jeden nádech řvát a uběhnout určitou vzdálenost, hod špalkem do dálky, ,,beer pong‘‘, strefit se tužkou do flašky, skok do dálky, zapamatování si korálků různé barvy, hod pírkem, dát sirky zpět do krabičky a výhra v kamínkách), která děti jednotlivě obcházely.
Po obědě na děti čekala ,,Cesta utrpení‘‘, jak byl nazván výlet po okolí, na který se děti v průběhu odpoledního klidu sbalily. Než vyrazily, obdržely svitek v barvě rodu, ze kterého se dozvěděly o zemětřesení v Asgardu. Protože byl Asgard značně poničen, musejí děti splnit tři úkoly, čímž pomůžou k obnově tohoto světa. Děti mají nasbírat zhruba osm kilo kamenů na obnovu hradeb, přinést vodu ze tří pramenů na záchranu stromu, který plodí nesmrtelná jablka, a dokončit příběh o Thorovi, dle své libé fantazie.
Poté, co se všichni úspěšně vrátili do tábora a povečeřeli, odevzdali své splněné úkoly a připravili se na jedinečný zážitek, a to na spaní pod širým nebem.
7.DEN
Díky delšímu filmovému večeru z předchozího dne byl dětem dopřán pozdější budíček, aby doplnily energii, kterou nezbytně potřebují. Jak už je zvykem, každé ráno po snídani děti táhnou na mapě, kde se nachází tři ostrovy. První ostrov Norge už děti naprosto vypálily a vyloupily, všechny rody tak se svými drakary přepluly na ostrov druhý, Storbrit. Poslední ostrov, který na děti ještě čeká, se jmenuje Frankrikre.
Jako dopolední program se připravila netradiční hra s názvem Lokiho bláznivá výzva, kde bylo devět velmi zajímavých disciplín. Naši vedoucí a instruktoři se rozdělili na jednotlivá stanoviště (na jeden nádech řvát a uběhnout určitou vzdálenost, hod špalkem do dálky, ,,beer pong‘‘, strefit se tužkou do flašky, skok do dálky, zapamatování si korálků různé barvy, hod pírkem, dát sirky zpět do krabičky a výhra v kamínkách), která děti jednotlivě obcházely.
Po obědě na děti čekala ,,Cesta utrpení‘‘, jak byl nazván výlet po okolí, na který se děti v průběhu odpoledního klidu sbalily. Než vyrazily, obdržely svitek v barvě rodu, ze kterého se dozvěděly o zemětřesení v Asgardu. Protože byl Asgard značně poničen, musejí děti splnit tři úkoly, čímž pomůžou k obnově tohoto světa. Děti mají nasbírat zhruba osm kilo kamenů na obnovu hradeb, přinést vodu ze tří pramenů na záchranu stromu, který plodí nesmrtelná jablka, a dokončit příběh o Thorovi, dle své libé fantazie.
Poté, co se všichni úspěšně vrátili do tábora a povečeřeli, odevzdali své splněné úkoly a připravili se na jedinečný zážitek, a to na spaní pod širým nebem.