10. Den

09.07.2019 22:08

Robinsonův Deník, Zápis 10. den Úterý 9.7. 2019

 

 

Táborové dění je v plném proudu a rivalita vyloženě visí ve vzduchu. Následujících pár dnů rozhodnou o vítězném kmeni tohoto tábora, a to si trosečníci moc dobře uvědomují. Některé hry jsou nejen na slzy a pot, ale vyloženě až na krev. Ti, co zde na táboře nejsou poprvé, tuší, jaká je na konci odměna a čokoládový dort od Marti je prostě v kurzu. První hra dne byla hra o imunitu a jednalo se o piškvorky. Jestli si myslíte, že se u piškvorek nezadýcháte a že jsou nuda, tak jste vedle. Podívejte se na video a přesvědčete se sami. Do oběda si děti vyžádaly turnaj v kolotoči, a tak jsme jim ho dopřáli. Po odpoledním klidu probíhaly hry na hřišti, kde se hrál fotbal, volejbal, badminton a městečko Palermo. Někdy prostě dětem stačí k zabavě jen pár kamarádů nebo míč. Před večeří a i po večeři se pokračovalo ve hře Aréna, do které vždy vstoupili čtyři zástupci kmene a soupeřili v rozmanitých úkolech. Každý úkol byl jiný. U jednoho byla zapotřebí síla, u několika zase bystrost, hbitost, u dalších zase rozvážnost, odvaha nebo průbojnost. Hra, kterou připravoval dohromady celý kolektiv našich oddílových vedoucí a instruktorů, měla neskutečně krásnou, bojovou a tajemnou atmosféru a děti ji doslova hltaly. Fotografka taky nebyla k zahození.

 

 

UPOZORNĚNÍ: některé informace v článku jsou smyšlené, nadsazené nebo expresivně zabarvené, aby zapadaly do tématiky tábora. Slzy zde tečou při vítěství nebo prohře, protože do toho děti dávají vše. Krev, jen když si někdo občas odře loket nebo koleno, protože někteří do toho dávají i víc než vše. 

 

PROSÍME RODIČE, ABY PŘI ZASÍLÁNÍ DOPISŮ A BALÍKŮ VYUŽÍVALI ČESKOU POŠTU A NE SLUŽBY JAKO PPL, GLS A POD., PROTOŽE VYŽADUJÍ PŘÍTOMNOST V TÁBOŘE PŘI PŘEVZETÍ, A MY MÁME PEVNÝ PROGRAM, KTERÝ PAK MUSÍME PODŘIZOVAT JEDNOMU BALÍČKU! DÁLE VÁS PROSÍME, ABYSTE UVÁDĚLI PEČLIVĚ DORUČOVACÍ INFORMACE TZN. JMÉNO VAŠEHO DÍTĚTE (NE JMÉNO HLAVNÍHO VEDOUCÍHO NEBO TÁBORA) PAK MUSÍME POŠTU OTVÍRAT, ABYCHOM VĚDĚLI KOMU JI PŘEDAT A TÍM PORUŠUJEME LISTOVNÍ TAJEMSTVÍ.