11. Den - Středa

14.07.2017 23:20

Konečně se nám udělalo pořádné letní počasí, už bylo načase. Sluníčko od rána probralo děti z únavy deštivých dnů, a tak nabití novou energií se po hlavě vrhly do bojové hry s názvem Pandořina skříňka. Na Louce zlověstný rudý kouř oznámil dětem otevření Pandořiny skříňky, ze které se na svět vyhrnuly lidské neduchy jako krutost, zloba, chudoba, závist, a tak dále každý z nás nějaký zná. Tyto negativa pak dětem braly jejich body, které měly za úkol dostat do svého zázemí. K tomu všemu příkoří se na scéně objevila smrt, která jim brala životy. Naštěstí, aby hra nebyla tak beznadějná, objevila se i naděje, kterou když dítě dopadlo, získalo ztracený život zpět.

                Krásně prosluněného dne jsme museli využít. Proto jsme se rozhodli, že vyrazíme do Kyjova na veřejné koupaliště, z čehož měly děti ohromnou radost. Průběh koupání asi nemusím popisovat, znáte to. Do vody, z vody, uschnout, Můžu si koupit hranolky.. ne bude tě bolet bříško, měl si nanuk… a kofolu… jo… do vody, z vody…. a můžu tam to kokino a tam to kokino. XD byl jsem stejný.

                 Po návratu z koupaliště nebyly děti ještě kupodivu unavené, a tak jsme jim připravili diskotéku. Ti řádili! Kde ty děti tu energii berou? Asi ten natajno nakoupený cukr.